Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature: Service Coördinator

Plaatsingsdatum 17-05-2018 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris schaal 8 (max € 4.105,-)
Service Coördinator
Vakgebied: (Team) Management Opleidingniveau: HBO Locatie: West

Ben jij in staat sturing te geven aan ons serviceproces? Ben je klantgericht, geïnteresseerd in (automatisering)techniek en sterk in het inrichten van processen dan zijn wij opzoek naar jou! Binnen ons nieuw ingerichte regieteam kun je een belangrijke rol gaan spelen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Wat houdt de functie in?

Als Coördinator ben je, samen met je team van 6 collega’s, verantwoordelijk voor de juiste verdeling van landelijke opdrachten aangaande het team van Operationele Technologie, welke verantwoordelijk is voor het laten functioneren van de beveiliging, besturing, bewaking en bediening van ons energienetwerk. Doel is om de storingen in één keer goed te beleggen bij één van de zes decentrale teams. De werkzaamheden hebben betrekking op de automatisering en digitalisering van onze energienetten en dragen hiermee bij aan onze doelstelling van excellent netbeheer en het faciliteren van de energietransitie.

Dagelijks komen er storingen en verzoeken binnen, veelal vanuit de eigen organisatie. Je draagt zorg voor een goede intake, prioritering en verdeling van gemelde storingen. Hiervoor is er recent één centraal punt in de organisatie ingericht. Bij Liandon noemen wij dat het SPOT (Single Point Operationele Technologie). De functie van Coördinator is daarmee een nieuwe functie binnen ons team. Naast meewerken is er ook alle kans en ruimte om mee te bouwen aan nieuwe processen en bestaande te optimaliseren. Voorbeelden hiervan zijn het implementeren van KPI’s, SLA’s, rapportage, inzichtgeven en optimaliseren van de dienstverlening.

Als Coördinator ben je het aanspreekpunt en gezicht van deze nieuwe afdeling en ben je op natuurlijke wijze in staat nieuwe werkwijzen en processen te introduceren. Je bent meewerkend en geeft sturing aan het team van zes medewerkers, zorgt voor een goede bezetting van de afdeling, bent aanspreekpunt bij escalaties en bent de rechterhand van de teamleider waaraan je ook rapporteert.

Wat vragen we van je?
  • Je beschikt over afgeronde HBO opleiding, bijv. Technisch bedrijfskundig;
  • Relevante werkervaring, bijvoorbeeld op het gebied van coördinatie / sturing geven binnen een technische / industriële omgeving;
  • Je hebt affiniteit met (automatisering)techniek of een sterke interesse in techniek;
  • Je bent communicatief sterk, weet je gemakkelijk te bewegen in een organisatie en weet mensen voor je te winnen;
  • Je voelt je thuis in een mensgerichte en professionele cultuur, binnen een organisatie die aan een grote verandering onderhevig is. Je bent iemand die graag meewerkt aan veranderingstrajecten;
  • Je bent in staat actief mee te denken over verbeteringen en geeft dit samen vorm.

Wat bieden wij je?
Een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een prima salaris bij in schaal 8 (max € 4.105,-). Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof. Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen. Hierbij meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Waar ga je werken?
Alliander is het netwerkbedrijf dat met ruim 7000 medewerkers verantwoordelijk is voor een groot deel van het energienet in Nederland. Samen zorgen we er voor dat het licht brandt en de huizen warm zijn. Vandaag en in het duurzame morgen. Wij staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Daarnaast zorgt Alliander dat onze samenleving steeds duurzamer en energiezuiniger wordt. Dit door middel van de nieuwste technologieën en geavanceerde systemen.

Binnen Alliander is Liandon het expertcentrum in duurzame energietechnologie, technische innovaties en complexe energienetten. De afdeling Operationele Technologie (OT) neemt de automatisering en beveiliging van het energienetwerk voor haar rekening. Ze is koploper op het gebied van innovaties en digitalisering van ons hoogspanningsnet. Een unieke combinatie van beheer van zowel secundaire installaties (beveiligingen) als het eigen telecom glasvezelnet.

Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuur

Contactinformatie
Standplaats: Amsterdam. Vanwege de verdeling van het team wordt er verwacht dat je 3 á 4 dagen per week in Amsterdam bent en op de andere dag(en) in Duiven. Invulling in de vorm van vier dagen per week is bespreekbaar.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jelle Wildeman, Teamleider, via 06 46700509 of Jelle.wildeman@alliander.com. Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Erwin van Butselaar, Corporate Recruiter, via 06 1125 7264 of erwin.van.butselaar@alliander.com.

Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie via de 'Solliciteer' button.

Screeningbeleid
Alliander screent alle sollicitanten. Afhankelijk van de functie bestaat de screening uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Energie & Nutsvoorziening
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Amsterdam, Technisch bedrijfskundig, Techniek, Cooördinator.

Contactgegevens

Contactpersoon Erwin van Butselaar
Telefoon 06-11257264

Vestigingsplaats

Solliciteer