Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature: Teamleider Netmanagement Haarlem

Plaatsingsdatum 27-08-2018 Functiecategorie Techniek - Werkvoorbereiding (B...
Standplaats Haarlem Niveau Manager
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Schaal 10 (max 5438,- euro)
Teamleider Volcontinu Netmanagement Netoperations

Ben jij de Teamleider die met zijn team bijdraagt aan een stabiel gas- en elektriciteitsnetwerk?

Wat houdt de functie in?

Je komt te werken bij het bedrijfsonderdeel Netmanagement, zij bewaken en sturen de energiestromen over de netten van Alliander. Zo zorgen zij voor continuïteit en kwaliteit van de energielevering. Altijd Overal Energie! is de doelstelling waar wij als ‘energieverkeersleider’ van Liander aan bijdragen.

Het motiveren, ontwikkelen en aansturen van een team, dáár draait het om in jouw functie. Je geeft leiding aan Netoperators in de volcontinu dienst. Zelf werk je in dagdienst.
De Netoperator bedient, bewaakt en bestuurt de energielevering in de energienetten en bewaakt tevens bedrijfsvoerings-kritische sensoren en systemen. Het voorkomen en/of snel oplossen van storingen is een van de hoofdtaken van de Netoperator. Daarnaast is het continue verbeteren van de Netoperator taken in nauwe samenwerking met de andere afdelingn een belangrijke taak van de Netoperator. De voortschrijdende digitalisering en automatisering in combinatie met de energie-transitie vergt aan de ene kant diepgaande kennis van de energienetten en aan de andere kant een verregaande affiniteit en interesse in automatisering en digitalisering.

Jouw takenpakket:
  • Je draagt bij aan het ontwikkelen van Netoperations naar een toekomst waarin data gedreven netbeheer een belangrijke rol speelt. Visie en strategie van de organisatie vertaal je door naar jouw medewerkers door duidelijke doelen te stellen. Zo neem je het team mee in veranderingen;
  • Je geeft teamleden de ruimte om hun eigen verantwoordelijkheden te nemen en hun talenten te kunnen ontwikkelen en ben je dagelijks bezig met sturen op resultaat;
  • Je weet rust en regelmaat (structuur) te brengen in een dynamische omgeving en help je je teamleden om hun rol en verantwoordelijkheden op een zo effectief mogelijke wijze te vervullen;
  • Je bent het dagelijkse aanspreekpunt tussen meerdere ketenpartners. Dit vereist dat je op verschillende niveaus kunt communiceren;
  • Je bent in staat om samen met ketenpartners verbeteringen door te voeren en daarmee concrete resultaten te boeken

Wat vragen we van je?

Je bent de rots in de branding en je neemt jouw team mee in de veranderingen die de energie-transitie met zich meebrengt. Je beschikt over het vermogen om richting te behouden in een complexe omgeving. Je communicatieve vaardigheden zijn bovenmatig goed te noemen en samenwerking en verbinding kenmerken jouw stijl. Je werkt klant- en resultaatgericht en je stimuleert medewerkers om dat ook te doen. Je voelt je goed in een dynamische omgeving en kunt goed anticiperen op verandering. Je bent een echte teamspeler die samen met andere teamleiders binnen het rayon, maar ook met andere ketenpartners, doelstellingen kan realiseren.

Ook heb je:
  • HBO werk en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring;
  • Affiniteit met elektrotechnische technieken;

Wat bieden wij je?
Een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een prima salaris bij in schaal 10 (max 5438,- euro). Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof. Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen. Hierbij meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Standplaats: Haarlem, Hofmanweg

Waar ga je werken?
Liander is een netbeheerder. We leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in uw regio. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. We zijn geen energieleverancier, maar maken het mogelijk dat anderen energie kunnen leveren. Meestal merk je dus helemaal niets van ons. Je drukt op het lichtknopje of zet de verwarming aan. Wij zorgen dat het werkt.

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuur

Contactinformatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ron van den Berg, via telefoonnummer 06-52305531. Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Caroline van Weede, Corporate Recruiter, via nummer en/of mailadres caroline.van.weede@alliander.com

Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie via de 'Solliciteer' button.

Screeningbeleid
Alliander screent alle sollicitanten. Afhankelijk van de functie bestaat de screening uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Werkvoorbereiding (Berekening/Planning)
Branch(es) Energie & Nutsvoorziening
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Ron van den Berg
Telefoon 06-52305531

Vestigingsplaats

Solliciteer